4stafa - Free Download Music 2016

4STAFA Gudang Lagu Free Download Mp3 And Play Online Music Video

HOME BROWSE NEW SONG

Lirik Lagu NDX A.K.A - Bojoku Ketikung

Jangan opo...
jangan kangkung
Tempe opo...
Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone koncone dewe
ku kurang opo, kok kowe iso tego
Opo ono salah ku trus kowe nikung aku
Opo kudu tak jarno, kok aku kudu lilo
Ngrasakne tumindakmu sik ngrugekke awakku
Pancen kowe konyol ning utekmu kok protol
Pendak ndinone awor ee.
bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam, mana sangup ku tahan
Neng ngarep kok apikan neng mburi kok bajingan
Sak tenane atiku loro nanging aku mencobara popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacut loro...
Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone koncone dewe
Yowis sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yen wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
Kowe mung tak titeni, kok watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri
Gek ndang rumat kono
Gek ndang untal kono
Mugo iso seneng awet tekan tuo
Sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
Kok kowe ngragas banget, ngopeni turahanku
Sak tenane atiku loro nanging aku mencobara popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...
Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone koncone dewe
Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone koncone dewe

List Category Mp3

Lirik Lagu | Lagu Daerah | Top Love Reggae
^Top - Sitemap - Disclaimer - Contact Us
4stafa.us (sgp-deb1)
© 2017 STAFA Inc.