4stafa - Free Download Music 2016

4STAFA Gudang Lagu Free Download Mp3 And Play Online Music Video

HOME BROWSE NEW SONG

Lirik Lagu Mahesa feat. Vita - Lungset

Son sembur esem iki
masio tah udan njero ati
nono wujude
ulihe nganteni
lungset ati iki. . .

Riko ngajaki pisahan
sak temene ison salah paran
welas reng ati
wes sing ono liyo
solong tah solong

riko apuo. . .

Tau tah ison ngeliyo
uwah roso ambi riko

tau tah ison ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso. . .

sepurane dong isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dong ison ninggalaken riko
hang son njalok mong siji
riko tetep wangi
masio isun seng ono. . .
Riko ngajaki pisahan
saktemene ison salah paran
welas reng ati
wes sing ono liyo
solong ta solong
riko apuwo
tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso
sepurane dong isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dong ison ninggalaken riko
hang son njalok mong siji
riko tetep wangi
masio isun seng ono. . .

List Category Mp3

Lirik Lagu | Lagu Daerah | Top Love Reggae
^Top - Sitemap - Disclaimer - Contact Us
4stafa.us (sgp-deb1)
© 2017 STAFA Inc.